Šumavská zvěřina na Stříbrný Advent - 10. a 11.12. od 11:30
Milujeme od malička potulování po tajemných Šumavských lesních pasekách a loukách. Neodolali jsme a přivezli jsme Vám také trochu ochutnat...)))
Vyškvařili jsme sádlo z divočáka a můžete si dát ke Kančí “Gulášovce” chleba namazaný sádlem a posypaný škvarky.
Ze třech druhů masa, divočáka, muflona a daňka, uvaříme silné Zvěřinové ragú.
Z grilu Vám nabídneme jednu street-food vychytávku - v sous vide pomalu tažené kousky kančí kýty dopečeme, zabalíme do bramborové lokše, zalijeme samozřejmě “šípkovou” a přidáme jablko-zázvorové čatní.
Ten, kdo nebude mít chuť na zvěřinu, může sáhnout po Šneku z vinné krůtí klobásky, nebo oblíbené Burgundské šunce s medo-zázvorovou krustou.
Upečeme Bramboráky a nebude chybět Hermelín s brusinkami nebo Říčanské klobásy.
Na zahradě budou pro zahřátí hořet ohně a můžete si na nich sami upéct Buřtíky.
Ke kávě si můžete vyzkoušet Jablečný koláč s tvarohem, nebo klasické Brownies se šlehačkou.
Nezapomeňte si v tanečním sále prohlédnout výstavu tradičních, papírových vystřihovánek betlémů.
Teple se oblečte, zapřáhněte psi do saní
a přijďte si užít pohodu do naší zahrady,
těšíme se na Vás - Halka & Tom