Kalmáři už táhnou zahradou

Už nějakou dobu posloucháme šramot za plotem, otevřeme k potoku a ejhle, Kalmáři jsou zase tady...)))

Slunce vytáhlo hlavonožce z mořských hlubin, doplavali statečně až k nám a teď stojí frontu u grilu, aby jste si na nich mohli pochutnat…)))

Ano, tento víkend Vám poprvé nabídneme naší vyhlášenou specialitu - grilovaná Kalmáří chapadla na listovém salátu se sušenými rajčaty, olivami a pečeným citronem.

V záloze máme pěkně nabitou řadu oblíbených burgerů - Hovězí “Čtvrtlibrák”, se sous vide Bún-Cha bůčkem, s Kozím sýrem nebo sýrem Halloumi. A samozřejmě nabídneme i dvě, věříme, vymazlené novinky. První je Burger s trhaným vepřovým masem z plecka a druhý Burger se šunkou Pastrami s okurkovým relišem.

Masožravci najdou ve víkendové nabídce Medailonky z vepřové panenky nebo Krůtí játra s domácí tatarkou. Naopak pro vegetariány máme připravenou možnost grilovaného Kozího sýru nebo Halloumi na listovém salátu s pečenou řepou.

Jsme zvědaví, jestli Vám zachutná naše nová příloha - Gratinované smetanové brambory.
V nabídce určitě zůstává škvarkovka, klobásky, krůtí kousky, plněná bramborová lokše, hermelín s brusinkami…

Ke kávě na konec můžete volit Brownies, Cheesecake nebo vanilkovou zmrzlinou.

Nápojový lístek jsme rozšířili o jednu novinku a to Mimósu - osvěžující alkodrink z Frizante a pomerančového džusu.

Kalmáří chapadla vaříme každý den čerstvá a obvykle se v pozdním odpoledni doprodávají, pokud si rezervujete místa až na večerní čas a máte na ně chuť, doporučujeme také jejich rezervaci…))

Přijďte si pochutnat a odpočinout do naší zahrady,
těšíme se - Halka
& Tom

 
Previous
Previous

31.10. VIP jazzový večer

Next
Next

Pátek 17-21, sobota a neděle 12-21