Jaternice, jelita - nacpeme se dosyta >>

Masopust - masa kus - až ho sníme - začne PŮŮŮST…))

Konečně, konečně, Masopust je tady.

Letošní Masopustní taškařice u nás vypukne o víkendu 10. a 11. února.
Zahradu provoní zabijačkové dobroty a každý si určitě vybere, čím si s chutí pusu umastí.

Klaplo to a v sobotu k nám přijde stejně jako vloni k poslechu i tanci od 14 hodin zahrát veselá sousedská country partička.

Naplánujte svoje výletní cesty směr naše zahrada, včas oprašte svoje merendové masky a nechte si v břiše dostatek místa…)))

Uvaříme na zahřátí vydatnou Zabijačkovou polévku - “ Prdelačku”.

Včas připravíme a necháme rozležet Zabijačkový gulášek podávaný s čerstvým křenem.
U našich báječných řezníků jsme už objednali dostatek našpejlovaných Jaterniček, Jelítek, které budou na pečeném zelí.

Se zelím Vám nabídneme i Pečený vepřový bůček a v hrnci bude čekat Ovar doplněný křenovou “Vejmrdou”.

Nebudou chybět oblíbené Bramboráčky, Říčanské klobásky, Hermoše s brusinkami nebo Lokše s parmezánem.
Zapálíme ohně a můžete si sami opéct Buřtíky.

Zima byla dlouhá a tak byl čas vyzkoušet pár nových dezertů pro letošní sezonu.
Halka upečeme novinku - Čokoládovou “kefírku” s lesním ovocem a přidáme Svatební koláčky čtyř druhů od Frydrychů.

Svařák, pivo, víno a bubliny v dostatečné zásobě jsou samozřejmostí…)))

ve 12 odemykáme zahradu a není potřeba rezervace

a těšíme se na Vás - Halka & Tom

 
Previous
Previous

8.3. Mezinárodní Den Žroutů >>

Next
Next

Novoroční brunch - 1.1. od 11.30 >>