13. v pátek - grilujeme na ohni

“Pátek 13.-tého” je skvělé datum, pro rozšíření naší provozní doby o letní páteční podvečery.

Ptáte se, kdy budou v naší nabídce pořádné steaky a tak jsem se rozhodli, že ty páteční podvečery zasvětíme právě steakovým masům a budeme je grilovat na ohni.

Když pořádný steak, tak z výborného masa. Máme nového dodavatele a můžete si přijít pochutnat na masech, která určitě už znáte z Ambiente, nebo si je chodíte kupovat do Kantýny či Našeho masa.

Maso už je pro Vás připraveno a těší se na gril, tak se pojďme podívat na co můžete u nás ochutnat:

Na začátek můžete ochutnat a porovnat "Salsiccie z hovězího Čestru a vepřového Přeštíka", přidáme křen, Dijonskou hořčici a kváskový chleba.

Kdo má rád vepřové, nabídneme mu “Kotletku z černostrakatého Přeštíka” s naší tatarkou kyselou okurkou a salátem Coleslaw.

A nakonec jsme pro Vás vybrali dva parádní hovězí řezy, pěkně mramorované " Podplečí" a steakovou klasiku " Nízký roštěnec". Hovězí maso je z jalovic a volů plemene Čestr / Českého strakatého skotu/. Ke steakům přidáme smetanovou “Pepřovku” ze zeleného pepře a salát Coleslaw.


 


Přijďte si odpočinout a pochutnat do naší zahrady,
v pátek otevíráme zahradu od 17 do 21 hodin.

těšíme se - Halka & Tom

 
Next
Next

1-2-3 - startujemééé))