Kalmáři už táhnou zahradou
Slunce vytáhlo hlavonožce z mořských hlubin, doplavali statečně až k nám a teď stojí frontu u grilu, aby jste si na nich mohli pochutnat…)))
Ano, tento víkend Vám poprvé nabídneme naší vyhlášenou specialitu - grilovaná Kalmáří chapadla na listovém salátu se sušenými rajčaty, olivami a pečeným citronem.
V záloze máme pěkně nabitou řadu oblíbených burgerů - Hovězí “Čtvrtlibrák”, se sous vide Bún-Cha bůčkem, s Kozím sýrem nebo sýrem Halloumi. A samozřejmě nabídneme i dvě, věříme, vymazlené novinky. První je Burger s trhaným vepřovým masem z plecka a druhý Burger se šunkou Pastrami s okurkovým relišem.
Masožravci najdou ve víkendové nabídce Medailonky z vepřové panenky nebo Krůtí játra s domácí tatarkou. Naopak pro vegetariány máme připravenou možnost grilovaného Kozího sýru nebo Halloumi na listovém salátu s pečenou řepou.
Jsme zvědaví, jestli Vám zachutná naše nová příloha - Gratinované smetanové brambory.
V nabídce určitě zůstává škvarkovka, klobásky, krůtí kousky, plněná bramborová lokše, hermelín s brusinkami…
Ke kávě na konec můžete volit Brownies, Cheesecake nebo vanilkovou zmrzlinou.
Nápojový lístek jsme rozšířili o jednu novinku a to Mimósu - osvěžující alkodrink z Frizante a pomerančového džusu.
Kalmáří chapadla vaříme každý den čerstvá a obvykle se v pozdním odpoledni doprodávají, pokud si rezervujete místa až na večerní čas a máte na ně chuť, doporučujeme také jejich rezervaci…))
Přijďte si pochutnat a odpočinout do naší zahrady,
těšíme se - Halka & Tom