Burgerů plná zahrada…))

roastbeef burger

Májové víkendy 20. - 22.5. a 27. -29.5. budou plné burgerů

Upečeme Roastbeef pěkně do růžova na 52° stupňů a spolu s Coleslawem z červeného zelí postavíme vymazlený burgřík.
Kdo má chuť na ryby, může vyzkoušet burger ze Skotského lososa připraveného metodou Gravlax, doplněného Wakame řasou se zakysanou smetanou s koprem a hrubozrnnou hořčicí.
…a jestli hubnete do plavek, vyzkoušejte náš Roastbeef nebo Gravlax lososa bez housky jenom jako předkrm.

Nabídku doplní burger “Čtvrtlibrák” s pořádnou porcí mletého hovězího nebo s Vepřovým Bún-Chá bůčkem, dochucené Chipottle mayonézou.

Jestli nemáte chuť na maso, nabídneme Vám burger s grilovaným Halloumi nebo Kozím sýrem s řepou a zakysanou smetanou.

Přijďte si pochutnat do naší zahrady, věříme, že si vyberete
těšíme se - Halka
& Tom

Previous
Previous

Cítím sůl a slyším šplouchání moře…)))

Next
Next

Děkujeme - akce se podařila