Cítím sůl a slyším šplouchání moře…)))

Slunce září, ve vzduchu je cítit sůl a slyším šplouchání mořských vln…))

Letní počasí nám přeje a nabízíme Vám to nejlepší, co s mořskou mořskou havětí na grilu umíme…))

Slávky “na Buzaru”, tento tradiční chorvatský recept jsme se naučili na Hvaru od našeho kamaráda Borka, stačí bílé víno, olivový olej, česnek, rajčata, trochu listové petržele, bílá bageta a je hotovo…))

Stálice naší nabídky Grilovaná chapadla Kalmára peruánského na listovém salátu, se sušenými rajčaty, olivami a opečenou bagetkou.

Nabídku doplňují oblíbené Krevetové špízy s thajským salátem z ředkve, manga a koriandru doplněné Wakame řasou.

Z Chorvatska k nám připlulo hejno parádních kousků Pražmy královské “Dorady” ugrilujeme vám ji celou s pečeným citronem.

V nabídce samozřejmě zůstane nabídka několika Burgerů >> Hovězí, Bún-Chá, s Haloumi a Kozím sýrem, Krůtí játra, medailonky z Vepřové panenky

Přijďte si pochutnat do naší zahrady, věříme, že si vyberete
těšíme se - Halka
& Tom

Previous
Previous

Jazz Piknik Jan Smigmator & Friends na Vojkově

Next
Next

Burgerů plná zahrada…))