Šumavská zvěřina na Stříbrný Advent - 10. a 11.12. od 11:30

Milujeme od malička potulování po tajemných Šumavských lesních pasekách a loukách. Neodolali jsme a přivezli jsme Vám také trochu ochutnat...)))

 

Vyškvařili jsme sádlo z divočáka a můžete si dát ke Kančí “Gulášovce” chleba namazaný sádlem a posypaný škvarky.

Ze třech druhů masa, divočáka, muflona a daňka, uvaříme silné Zvěřinové ragú.
Z grilu Vám nabídneme jednu street-food vychytávku - v sous vide pomalu tažené kousky kančí kýty dopečeme, zabalíme do bramborové lokše, zalijeme samozřejmě “šípkovou” a přidáme jablko-zázvorové čatní.

Ten, kdo nebude mít chuť na zvěřinu, může sáhnout po Šneku z vinné krůtí klobásky, nebo oblíbené Burgundské šunce s medo-zázvorovou krustou.

Upečeme Bramboráky a nebude chybět Hermelín s brusinkami nebo Říčanské klobásy.
Na zahradě budou pro zahřátí hořet ohně a můžete si na nich sami upéct Buřtíky.

Ke kávě si můžete vyzkoušet Jablečný koláč s tvarohem, nebo klasické Brownies se šlehačkou.

 

Nezapomeňte si v tanečním sále prohlédnout výstavu tradičních, papírových vystřihovánek betlémů.

 

Teple se oblečte, zapřáhněte psi do saní
a přijďte si užít pohodu do naší zahrady,
těšíme se na Vás - Halka
& Tom

Previous
Previous

Zlatý Advent a Šneci už se těší - 17. a 18.12. od 11:30

Next
Next

Zabijačkové hody na Bronzový Advent - 3. a 4.12. od 11:30